TIJDELIJKE KORTING gebruik kortingscode ZOMER22

Hechtprimer zuigend / diepgrondering 10kg

Hechtprimer zuigend / diepgrondering 10kg
ACTIE

Diepgrondering is een oplosmiddelarme grondering, voor het impregneren van sterk zuigende en het stabiliseren van poederende en zanderige ondergronden en is zowel binnen als buiten toe te passen.

€ 42,40 € 35,04 ex. btw


Specificaties

Specificaties

Merk Eigen merk
Gewicht 10 kg
Levertijd 1-2 werkdagen

Beschrijving

Beschrijving

Diepgrondering is een oplosmiddelarme grondering, voor het impregneren van sterk zuigende en het stabiliseren van poederende en zanderige ondergronden en is zowel binnen als buiten toe te passen. Het is een impregnering voor sterk zuigende, poederende en zanderige ondergronden zoals:gasbeton, kalkzandsteen, porisosteen, zanderige pleisterlagen etc.

Diepgrondering is transparant van kleur, weersbestendig en dampdoorlatend. Het product is op basis van acrylaatdispersie en heeft dus een zeer goed indringend vermogen. Voldoet aan de strengste eisen op het gebied van de VOS richtlijnen en draagt de hoogste GEV EMICODE klasse EC1 Plus.

Bevat conserveringsmiddelen methylcloroisothiazolinone en methylisothiazolinone (3:1). Kan een allergische reactie veroorzaken. Gedurende de werkzaamheden huid en ogen beschermen. Bij contact met de ogen, met veel water uitspoelen en eventueel een arts raadplegen. Afval: geringe materiaalresten laten indrogen zodat deze met het normale huisvuil afgevoerd kan worden. Natte restanten moeten echter afgegeven worden bij een inzameldienst voor chemisch afval!