Kingspan Therma TW50

Kingspan Therma TW50
ACTIE

De Therma TW50 is een harde isolatieplaat. Dit type isolatiemateriaal is geschikt voor spouwmuren voor de warmteisolatie. Spouwplaat is bestemd voor het thermisch isoleren van spouwmuren in de woning- en utiliteitsbouw.

Lengte
Breedte
Dikte
Vanaf 104,95 Per pak 86,74 ex. btw
1-2 werkdagen

Specificaties

Specificaties

Merk Kingspan
Toepassing Spouwisolatie
Lengte 1200 mm
Breedte 600 mm
Levertijd 1-2 werkdagen
Besteleenheid Per pak
Handleiding Download
Vragen over dit product?
Klik hier voor contact met de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

Waaruit bestaat een PIR spouwplaat?

De Therma TW50 Spouwplaat is een PIR hardschuim isolatieplaat met vezelvrije kern, aan twee zijden voorzien van een alu meerlagen complex. Dat houdt in dat er 2 aluminium lagen zijn toegepast voor optimale isolering. De plaat is bestemd voor het thermisch isoleren van spouwmuren in woning- en utiliteitsbouw. Dit soort isolatieplaat is relatief goedkoop ten opzichte van minerale wol om dezelfde hogere isolatiewaarde (RC-waarde) te behalen. Het voordeel bij deze platen is dat ze verkrijgbaar zijn in meerdere verschillende diktes. Deze PIR platen kunnen gebruikt worden in zowel een bestaande woning, als renovatie- of nieuwbouw woningen.

Spouwmuurisolatie

Dit soort isolatieplaat is relatief goedkoop ten opzichte van minerale wol om dezelfde hogere isolatiewaarde (RC-waarde) te behalen. Het voordeel bij deze platen is dat ze verkrijgbaar zijn in meerdere verschillende diktes. Deze PIR platen kunnen gebruikt worden in zowel een bestaande woning, als renovatie- of nieuwbouw woningen.

Met de hardere PIR isolatieplaten is de Kingspan TW50 een van de soorten spouwmuurisolatie dat zorgt ervoor dat de muren goed geïsoleerd zijn. Wanneer u een smalle spouw heeft, is het gemakkelijk om met dit soort isolatie de thermische isolatie flink te verbeteren.

Subsidie voor het verduurzamen van uw woning/gebouw

Met een relatief goedkope investering (mogelijk komt u hiervoor in aanmerking voor een ISDE-subsidie, in combinatie met een andere isolatiemaatregel). De breedte van de spouw heeft invloed op de keuze van de platen, maar deze kunnen tevens gebruikt worden voor bijvoorbeeld een voorzetwand.

Uit onze webshop heeft keuze uit veel verschillende soorten isolatiemateriaal, maar bekijk welk soort u nodig hebt en welk isolatiedoel u wilt behalen. Daarnaast beschikt deze plaat over een tong-en-groef, waardoor deze nauwkeurig kunnen worden aangesloten. Dit voorkomt een koudebrug waarbij u warmte verliest.

TIP: Voor het gebruik in een hellend dak kunt u beter minerale wol gebruiken, zoals Rockwool, Isovlas of Isover. U kunt uiteraard ook platte daken isoleren, zoals bitumen of EPDM, maar dan adviseren wij o.a. Kingspan TR24 of Kingspan TR26.


Vaak samen gekocht (4)

Vaak samen gekocht (4)

Kloosterwaard Basics gevelsteen
Vanaf 0,85
Adviesprijs 0,98
ACTIE
Illbruck Perfect foam 880ml
Vanaf 8,75
Adviesprijs 10,06
ACTIE
GB UNI-L Spouwanker
Vanaf 2,05
Adviesprijs 2,36
ACTIE