TIJDELIJKE KORTING gebruik kortingscode HERFST22

Tubag Trascement 25kg

Tubag Trascement 25kg
ACTIE

Trascement wordt gebruikt voor de productie van zachte, goed verwerkbare en resistente morteltypes voor bouwterreinen, binnen en buitenshuis

8,80 Per zak 7,27 ex. btw

  • Vanaf € 550,- gratis thuisbezorgd
  • Zakelijk en Particulier
  • Professionele kwaliteit bouwmaterialen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Achteraf betalen (zakelijk)
  • Betalen in 3 termijnen met 0% rente
  • 1884 beoordelingen ★★★★★

Specificaties

Specificaties

Merk Tubag
Soort Trascement
Gewicht 25 kg
Levertijd 1-2 werkdagen
Besteleenheid Per zak
Vragen over dit product?
Klik hier voor contact met de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

Dit product is geschikt voor zowel binnen als buitenshuis, waardoor het product veelzijdig in gebruik is. Cement wordt pas echt trascement als er 40% Rijnlandse tubagTrass in zit. De Tubag trass maakt de specie smeuïg en beschermt tegen uitbloeiingen. Het voordeel hierbij is dat de kalkuitslag op uw natuursteen en keramische tegels beperkt en daardoor geen aantasting heeft in het materiaal.

Tubag trascement kan worden gebruikt voor natuursteen en keramiek: binnen én buiten!

TIP Trascement is niet geschikt voor het storten van beton, vanwege de verhoudingen dat beperking kan hebben op de fundering. Gebruik hiervoor dan Portland cement.

Wat is trascement en wat zijn de voordelen?

Het product trascement wordt gebruikt als vulstof bij metsel- of voegmortel of ook pleister. Dit zorgt ervoor dat de temperatuurstijging wordt voorkomen, dat op zijn beurt weer voorkomt dat er scheurvorming optreedt. Trascement zorgt er tevens voor dat het materiaal een verhoogde vorm van elasticiteit heeft en daardoor makkelijk te verwerken is.

Trascement is een combinatie van tras en kalk. Tras is ook bekend als vulkanisch gesteente dat de poriën van het cement vult en zorgt voor waterdichtheid. Als aanvulling kan bij buitengebruik dit type cement zorgen voor een dampdoorlatend oppervlak en is deze weersbestendig. 

Trascement: gebruik voor binnen

U kunt deze gebruiken om dun te pleisteren voor binnen zowel ruw als gladde pleister. Indien gewenst kunt u daarna dit behangen of naar wens schilderen met latex.

Trascement voor natuursteen en keramiek

Tubas trascement wordt in het bijzonder voor leggen van natuursteen, natuursteenvloeren en keramische vloerbedekkingen zoals platen en tegels omdat het risico van kalkuitslag beperkt wordt.