TIJDELIJKE KORTING gebruik kortingscode ZOMER22

Vloerprimer 10kg

Vloerprimer 10kg
ACTIE

Vloerprimer is een oplosmiddelvrij en sterk geconcentreerd kunstharsdispersiedie als hechtbrug is toe te passen tussen ondergrond en afwerklaag.

€ 65,20 € 53,88 ex. btw


Specificaties

Specificaties

Merk Eigen merk
Gewicht 10 kg
Levertijd 1-2 werkdagen

Beschrijving

Beschrijving

Vloerprimer is een oplosmiddelvrij en sterk geconcentreerd kunstharsdispersiedie als hechtbrug is toe te passen tussen ondergrond en afwerklaag. Vloerprimer is zowel binnen als buiten toepasbaar.

Vloerprimer is een vloeibare, blauwe, weekmakervrije styreen acrylaat (S.G. 1,0 kg/dm3). ULTIPRO Vloerprimer voldoet aan de strengste eisen op het gebied van de VOS richtlijnen en draagt de hoogste GEV EMICODE klasse EC1 Plus.

LET OP Vloerprimer is kant en klaar en mag NIET verdund worden met water of enig ander verdunningsmiddel.

Bevat conserveringsmiddelen methylcloroisothiazolinone en methylisothiazolinone (3:1). Kan een allergische reactie veroorzaken. Gedurende de werkzaamheden huid en ogen beschermen. Bij contact met de ogen, met veel water uitspoelen en eventueel een arts raadplegen. Afval: geringe materiaalresten laten indrogen zodat deze met het normale huisvuil afgevoerd kan worden. Natte restanten moeten echter afgegeven worden bij een inzameldienst voor chemisch afval!