TIJDELIJKE KORTING gebruik kortingscode HERFST22

Knauf MP75 Engis machinepleister 25kg

Knauf MP75 Engis machinepleister 25kg
ACTIE

Alle steenachtige wanden en plafonds binnenshuis zijn geschikt om de pleister op aan te brengen, inclusief keukens en badkamers in woningen.

11,25 Per zak 9,30 ex. btw

Meer dan 50 stuks 2% extra korting

 • Vanaf € 550,- gratis thuisbezorgd
 • Zakelijk en Particulier
 • Professionele kwaliteit bouwmaterialen
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Achteraf betalen (zakelijk)
 • Betalen in 3 termijnen met 0% rente
 • 1884 beoordelingen ★★★★★

Specificaties

Specificaties

Merk Knauf
Gewicht 25 kg
Productsoort Gipspleister
Levertijd 1-2 werkdagen
Besteleenheid Per zak
Handleiding Download
Vragen over dit product?
Klik hier voor contact met de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

Knauf MP75 is al meer dan 40 jaar de meest gebruikte stukadoors gips in Nederland. Knauf MP75 is een machinepleister voor verwerking in één laag met de PFT gipsspuitmachine zoals de PFT Ritmo of PFT G4 X. Met MP 75 krijg je een mooi glad eindresultaat door de fijne vulstoffen. Je kunt MP75 gebruiken op alle steenachtige wanden en plafonds binnen. Zelfs in keukens en badkamers in woningen. Deze gipspleister is ideaal voor het stukadoren van stucplaten en Stucanet. Knauf MP75 heeft een hoge opbrengst en een lange verwerkingstijd. En is geschikt voor laagdiktes vanaf 10 mm.

Behandeling en aanbrengen van pleisterwerk

Wanneer u uw oude pleisterwerk wilt laten pleisteren, bijvoorbeeld over spachtelputz, dan kunt u door middel van het laten stucen dan kunt u het beste kiezen voor de Knauf MP75. Het voordeel van pleisterwerk is dat u in een mum van tijd gladde muren heeft. Waar men voorheen altijd koos voor pleisterwerk zoals spachtelputz, wordt er hedendaags meer gebruik gemaakt van glad stucwerk of glad pleisterwerk. Dit is niet alleen geschikt als ondergrond voor vochtige ruimtes, maar een gladde wand is ook een uitstekende basis voor tegelwerk of behang.

Deze spuitpleister dient machinaal aangebracht worden: hierdoor heeft u niet alleen een goede verdeling maar ook qua droogtijd is zeer geschikt voor muren en plafonds. Het voordeel van spuitpleister is dat er een dunne laag aangebracht kan worden. Het verschil tussen soorten stucwerk is het aanbrengen van een dikke laag of een dunne (afwerk)laag.

Kosten van het stucwerk

Gebruik voorafgaand voor het aanbrengen van dit stucwerk gipspleister altijd stucprimer voor goede hechting. Het verbruik is ongeveer een kilo 8,5 kg per m2 (0,12 per vierkante meter per kg kant-en-klaar product). De gemiddelde kosten van pleisterwerk is afhankelijk van de voorbehandeling en ondergrond. Vraag altijd bij een stukadoor een offerte aan zodat u weet wat ongeveer de kosten zijn. U kunt geheel vrijblijvend een offerte voor bouwmaterialen bij ons aanvragen wanneer u grotere aantallen wilt bestellen.

Soorten pleister

 • Spackspuitwerk: een goedkopere en snelle manier om af te werken. Deze is te herkennen aan de fijne of groffe korrelstructuur.
 • Behangklaar stucwerk: gladde afwerking, waarbij oneffenheden zijn weggewerkt. Deze variant kan niet gebruikt worden om direct over te sauzen.
 • Sausklaar stucwerk: zeer strakke afwerking. Direct voorbehandeld en klaar voor de eindlaag: dit kan zijn tegelwerk, behang of muurverf. Deze variant is wel schadegevoelig en redelijk goed te repareren, maar vergt wel meer ardbeidsintensiteit.
 • Siperpleisterwerk: spachtelputz, rustiekputz en granol. Dit is een muur pleisterwerk met groffe structuur met decoratief patroon. Deze variant is minder schadegevoelig en snel te repareren bij eventuele schade.

Vaak samen gekocht (5)

Vaak samen gekocht (5)

Betoncontact niet zuigend
Vanaf 18,70
Adviesprijs 21,51
ACTIE
Pleisterspaan RVS
Vanaf 32,05
Adviesprijs 36,86
ACTIE
Schuurgaas (10 stuks)
17,40
Adviesprijs 20,01
ACTIE
Steelslijper
69,75
Adviesprijs 80,21
ACTIE